/getattachment/Hoofdbanners/Buschauffeurs/Fotostudio-Red-Green-Blue-Keolis-Utrecht-Def-4a-website-880x220.jpg?lang=nl-NL&width=880&height=220&ext=.jpg

Onze voordelen

Flexibel

Als buschauffeur werk je in wisselende diensten. Daardoor kun je jouw werk goed combineren met je hobby's of de zorg voor je gezin. Parttime werken kan ook!

Opleiding

Je volgt bij ons een opleiding, zodat je straks met de juiste kennis op pad gaat.

Goed salaris

Je verdient als buschauffeur tussen de € 1.779,66 en € 2.875,16 bruto per maand conform de CAO Openbaar Vervoer. 

Vrije dagen

Naast 25 vakantiedagen, krijg je ook 17 ATV dagen (op basis van 40 uur).

Solliciteer als buschauffeur

Wij zijn op zoek naar nieuwe buschauffeurs! Ben je ondernemend ingesteld en communiceer je duidelijk? Dan voel je je snel thuis bij Keolis Nederland. Werken in een ambitieuze omgeving bij Keolis Nederland betekent werken met betrokken collega’s die ongewoon goed hun best doen. Collegialiteit en teamwork zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers als een echte gastheer/-vrouw met trots, passie en vakmanschap hun beroep uitoefenen. Herken jij je hierin? Je bent van harte welkom om een bijdrage te leveren aan onze groeiambities.

Wat vinden we belangrijk?

Jij bent een absolute gastheer/gastvrouw die stevig in zijn schoenen staat. Je kunt zelfstandig werken en een probleem oplossen, daar deins jij niet voor terug. Je bent behulpzaam en veiligheid staat bij jou voorop. Daarbij is een weekend-, vroege ochtend- of late avonddienst voor jou geen probleem!

Wij zoeken chauffeurs die graag met mensen omgaan: 
 • Je hebt goede omgangsvormen;
 • Je staat open voor wisselende arbeidsuren, van ma. t/m zo;
 • Je bent representatief;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer;
 • Je woont in of in de nabije omgeving van onze vestigingen.

Volg het bbl-traject en combineer werken met leren

Haal je MBO 2 diploma terwijl je aan het werk bent!

Via Randstad kun je de opleiding volgen tot buschauffeur in onze reisgebieden provincie Utrecht, Almere, Midden Overijssel, Veluwe en Twente. Je haalt je rijbewijs D en code 95 in 10 weken (40 uur per week). Daarna ben je inzetbaar als buschauffeur en ga je nog een jaar één dag in de week naar school. Je volgt daar onder andere de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan en burgerschap en een moderne vreemde taal. De opleiding wordt verzorgd door ROC Twente in Apeldoorn. 

Ben jij de kanditdaat die wij zoeken?
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je hebt minimaal vmbo-niveau (geen diploma noodzakelijk)
Na de opleiding van 10 weken ga je geld verdienen, maar je betaalt ook opleidingskosten.
Tijdens de opleidingsperiode ben je in dienst bij Randstad. Na het behalen van je diploma en bij goed functioneren kom je in dienst bij Keolis Nederland.  

Meer info en solliciteren
Wil je meer informatie over het bbl-traject? Neem dan contact op met Randstad, tel. 030 - 276 53 13.
Je kunt ook direct solliciteren door het formulier op deze pagina in te vullen. 

Volg de korte opleiding tot buschauffeur

Je kunt ook de verkorte opleiding tot buschauffeur bij ons volgen. Als je solliciteert voor de regio van Syntus Utrecht dan kom je direct bij ons in dienst. Je volgt dan een opleiding van minimaal 2 maanden. De opleiding is gericht op het behalen van rijbewijs D en het vakbekwaamheidsdiploma Code 95. Daarna ben je inzetbaar als buschauffeur. 

Ben jij de kanditdaat die wij zoeken?
 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je hebt minimaal een vmbo-diploma
Meer informatie en solliciteren
Wil je meer informatie over de verkorte opleiding in de provincie Utrecht? Neem dan contact op met de afdeling HR, tel. 088 - 033 13 14 tussen 10.00 en 12.00 en tussen 15.00 en 16.00 uur. Je kunt ook direct solliciteren door het formulier op deze pagina in te vullen. 

Wil jij aan de slag in Overijssel, Almere, Gelderland of Twente? Meld je dan aan bij Randstad, tel.: 030-276 53 13 of klik hier

Ga direct aan de slag als buschauffeur

Wil jij buschauffeur worden en heb je al de benodigde papieren? Dan kun je voor de regio Utrecht direct bij Keolis Nederland in dienst komen. Je weet dan als geen ander wat het is om een bus te besturen en tegelijk een gastheer of gastvrouw te zijn voor de passagiers die onderweg instappen. 

Ben jij de kanditdaat die wij zoeken?
 • Je hebt je rijbewijs D al gehaald;
 • Je bezit een geldig code 95;
 • Je hebt een MBO werk/denkniveau
Meer informatie en solliciteren
Wil je meer informatie hoe je voor de regio Utrecht direct bij ons aan de slag kunt? Neem dan contact op met de afdeling HR, tel. 088 - 033 13 14 tussen 10.00 en 12.00 en tussen 15.00 en 16.00 uur. Je kunt ook direct solliciteren door het formulier op deze pagina in te vullen. 

Wil jij aan de slag in Overijssel, Almere, Gelderland of Twente? Meld je dan aan bij Randstad, tel.: 030-276 53 13 of klik hier

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als buschauffeur bij Keolis Nederland? Dat komt goed uit! Op 19, 29 september en 3 oktober a.s. organiseren wij wervingsdagen in Nieuwegein en Almere waar wij je alles kunnen vertellen over het vak buschauffeur. Solliciteer direct en vul het formulier hieronder in!

Solliciteer direct

Ik wil:


Keolis Nederland mag mijn persoonlijke gegevens gebruiken om contact met mij op te nemen