/getattachment/Hoofdbanners/Buschauffeurs/Fotostudio-Red-Green-Blue-Keolis-Utrecht-Def-4a-website-880x220.jpg?lang=nl-NL&width=880&height=220&ext=.jpg

Onze voordelen

Flexibel

Als buschauffeur werk je in wisselende diensten. Daardoor kun je jouw werk goed combineren met je hobby's of de zorg voor je gezin. Parttime werken kan ook!

Opleiding

Je volgt bij ons een opleiding, zodat je straks met de juiste kennis op pad gaat.

Goed salaris

Je verdient als buschauffeur tussen de € 2.200,- en € 3.100,- bruto per maand conform de CAO Openbaar Vervoer. Ook heb je als chauffeur recht op een eindejaarsuitkering.

Vrije dagen

Als buschauffeur heb je naast 29 vakantiedagen recht op en 26 ATV dagen (maximaal op fulltime basis).

Solliciteer als buschauffeur

Wij zijn op zoek naar nieuwe buschauffeurs! Ben je ondernemend ingesteld en communiceer je duidelijk? Dan voel je je snel thuis bij Keolis Nederland. Werken in een ambitieuze omgeving bij Keolis Nederland betekent werken met betrokken collega’s die ongewoon goed hun best doen. Collegialiteit en teamwork zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers als een echte gastheer/-vrouw met trots, passie en vakmanschap hun beroep uitoefenen. Herken jij je hierin? Je bent van harte welkom om een bijdrage te leveren aan onze groeiambities.

Wat vinden we belangrijk?

Jij bent een absolute gastheer/gastvrouw die stevig in zijn schoenen staat. Je kunt zelfstandig werken en een probleem oplossen, daar deins jij niet voor terug. Je bent behulpzaam en veiligheid staat bij jou voorop. Daarbij is een weekend-, vroege ochtend- of late avonddienst voor jou geen probleem!

Wij zoeken chauffeurs met de volgende kwaliteiten: 
 • Je gaat graag met mensen om en hebt goede omgangsvormen;
 • Je staat open voor wisselende arbeidsuren, van ma. t/m zo;
 • Je bent representatief;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer;
 • Je woont in of in de nabije omgeving van (ten minste) één van onze reisgebieden; provincie Utrecht, Almere, Midden-Overijssel, Veluwe en Twente.

Volg het MBO 2 bbl-traject en combineer leren met werken

Haal je MBO 2 diploma terwijl je aan het werk bent!

Tijdens de opleiding tot buschauffeur staat de beroepspraktijkvorming centraal. Dit betekent dat je tijdens een mbo-opleiding praktijk- en werkervaring bij een erkend leerbedrijf op doet. Je haalt je rijbewijs D en code 95 in 10 weken (40 uur per week). Daarna ben je inzetbaar als buschauffeur en ga je nog een jaar één dag in de week naar school. Je volgt daar onder andere de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan en burgerschap en een moderne vreemde taal. De opleiding wordt verzorgd door ROC Twente in Apeldoorn. Je kan de opleiding tot buschauffeur volgen in onze reisgebieden provincie Utrecht, Almere, Midden-Overijssel, Veluwe en Twente.

Ben jij de kanditdaat die wij zoeken?
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je hebt minimaal vmbo-niveau (geen diploma noodzakelijk).
Na de opleiding van 10 weken ga je geld verdienen, maar je betaalt ook opleidingskosten.
Tijdens de opleidingsperiode ben je in dienst bij Randstad. Na het behalen van je diploma en bij goed functioneren kom je in dienst bij Keolis Nederland. Daar wordt je ook gekoppeld aan een praktijkbegeleider, zodat jij met de best mogelijke voorbereiding zelfstandig aan het werk gaat op de bus. 

Meer info en solliciteren
Wil je meer informatie over het bbl-traject? Neem dan contact op met Randstad, tel. 088 - 126 9906, keuze 1.
Je kunt ook direct solliciteren door het formulier op deze pagina in te vullen. 

Ga direct aan de slag als buschauffeur

Wil jij buschauffeur worden en heb jij al de benodigde papieren? Dan herken jij je in de volgende kenmerken:
 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je bent een gastheer/gastheer voor je passagiers;
 • Je hebt je rijbewijs D al gehaald;
 • Je bezit een geldig code 95;
 • Je hebt minimaal een MBO werk/denkniveau;
 • Je bent beschikbaar om te werken in één van onze reisgebieden; provincie Utrecht, Almere, Midden-Overijssel, Veluwe of Twente.

Ben je nog niet in het bezig van de benodigde papieren? Geen probleem. In dat geval verzorgen wij de opleiding voor jou! De verkorte opleiding tot buschauffeur duurt ongeveer 10 weken en is gericht op het behalen van rijbewijs D en het vakbekwaamheidsdiploma code 95. Na het afronden van de opleiding ben je inzetbaar als buschauffeur. 

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als buschauffeur bij Keolis Nederland? Solliciteer direct door het onderstaande formulier in te vullen! Onze collega's van HR nemen dan contact met jou op. 

Solliciteer direct

Ik wil:


Voorkeur reisgebied:
Keolis Nederland mag mijn persoonlijke gegevens gebruiken om contact met mij op te nemen
Security code: