Vanaf 15 december: Reis alleen als het noodzakelijk is

Voor heel Nederland geldt een strengere lockdown vanaf 15 december t/m 15 maart om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding van deze lockdown geldt voor het openbaar vervoer het volgende: Gebruik het openbaar vervoer alleen voor noodzakelijke reizen.

De overheid roept iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het OV: reis alleen als het noodzakelijk is. Het OV blijft dus beschikbaar voor noodzakelijke reizen.

Wij rijden momenteel grotendeels met een aangepaste dienstregeling. In verband met Corona houden wij extra bussen stand-by, die wij  kunnen inzetten wanneer het te druk wordt. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en je reis comfortabel te maken. De treinen van Keolis Blauwnet rijden volgens de gebruikelijke dienstregeling. Ook is het weer mogelijk om je fiets mee ten nemen in onze treinen.

Alle informatie over de nieuwe landelijke maatregelen die gelden per 15 december vind je op deze pagina. Hieronder vind je per regio de belangrijkste informatie over de actuele dienstregeling. Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl