Aangepaste dienstregeling Keolis

Vanaf 26 maart past Keolis haar dienstregeling opnieuw aan. Hiermee proberen wij onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te blijven en de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te borgen. Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 26 maart geldt, vind je op deze pagina. De aangepaste dienstregeling is ten minste geldig tot 2 mei 2020. Houd rekening met gewijzigde vertrektijden en lagere frequenties. Plan je reis (liefst maximaal 1 uur) van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl. Hieronder zie je de actuele dienstregeling per regio:

Reis je met de bus? Dan verzoeken we je om achter in te stappen. De deur aan de voorzijde blijft gesloten. Met posters op de deur verwijzen we je naar de achterkant. Ook verzoeken we onze reizigers om, waar mogelijk, rekening te houden met de maatregel om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

Je kan geen kaartje meer kopen in de bus op dit moment. Een kaartje koop je vooraf via de Keolis app of via onderstaande mogelijkheden: 

  • Reizen op saldo met je OV-chipkaart
  • Een e-ticket (geprint of op je telefoon) kopen via onze webshop
  • Een kaartje kopen bij één van onze servicewinkels of voorverkooppunten

Hieronder vind je per gebied onze voorverkooppunten:

Koop je kaartje of e-ticket vooraf. Je bent als reiziger zelf verantwoordelijk voor een geldig vervoerbewijs en het in- en uitchecken tijdens de reis. We vragen je begrip voor deze situatie.