Dienstregeling Twents

Er komen steeds meer versoepelingen. Daarom rijdt een groot aantal van onze (buurt)buslijnen weer volgens de gebruikelijke dienstregeling. Er zijn een aantal lijnen die een aangepaste- of vakantiedienstregeling rijden. Ook houden we, in verband met corona, extra bussen stand-by, die wij kunnen inzetten wanneer het te druk wordt. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en het OV veilig en comfortabel te houden. In dit overzicht van alle buslijnen zie je wat er op jouw buslijn wordt gereden.

Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl.

Buurtbussen

De volgende buurtbussen rijden weer:

506 Enschede Boekelo
513 Nijverdal - Raalte
525 Aalderinkshoek
530 Borne Bornsche maten
531 Borne Stroom Esch
532 Borne Letterveld
591 Tubbergen - Bruinehaar (vanaf 10 mei)
592 Weerselo - Borne
594 Den Ham - Nijverdal
595 Haaksbergen - Buurse rijdt vanaf 6 april
596 Ootmarsum - Denekamp
597 Nijverdal - Hellendoorn
599 Rossum - Ootmarsum

Ook TwentsFlex Rijssen - Holten is weer te reserveren via www.twents.nl/flex of 088 – 033 1401.

Nog niet alle buurtbussen rijden
Buurtbussen 505 (Hogeland), 508 (Enschede Zuid), 593 (Oldenzaal - De Lutte)  rijden voorlopig nog niet. De buurtbussen worden gereden door vrijwilligers. Veel chauffeurs hebben een hogere leeftijd en vallen in een risicodoelgroep. Zij wachten op dit moment liever nog even met rijden tot de situatie rondom corona verbetert.
Plan je reis via de reisplanner
Samen zorgen we ervoor dat verantwoord reizen mogelijk is en blijft. Daarom verzoeken wij reizigers zich te houden aan de huidige geldende coronamaatregelen. Weet je niet zeker of je bus wel of niet rijdt? Check voor je vertrekt de reisplanner voor de actuele reisinformatie.

Servicewinkel

Vanaf woensdag 28 april is onze servicewinkel op busstation Enschede weer zonder afspraak te bezoeken.

Kaartje kopen

Maak je gebruik van het OV, zorg dan voor een geldig vervoerbewijs. Zoals de OV-chipkaart of koop je kaartje bij de buschauffeur. Het is niet meer mogelijk om in de bus je kaartje via de QR-code te kopen. Meer informatie vind je hier