Een kijkje achter de schermen

De directe gevolgen van het coronavirus zijn momenteel voor iedereen in Nederland en in de wereld merkbaar. Ook nu blijven we ons best doen voor onze reizigers. Toch is onze serviceverlening op dit moment anders dan reizigers van ons gewend zijn. Het kabinet neemt diverse maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en er wordt ons gevraagd om het aantal sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat is moeilijk in een dienstverlenende sector, waarin we normaliter duizenden mensen per dag vervoeren. 

Dit alles leidt ertoe dat er aanzienlijk minder reizigers gebruik maken van het openbaar vervoer. Hierdoor hebben wij onder andere de dienstregeling voor onze busconcessies aangepast. De maatregelen zorgen er tevens voor dat onze organisatie anders functioneert en ingeregeld is dan normaal. Om jullie een beeld te geven van wat er zich achter de schermen allemaal afspeelt hebben wij deze webpagina opgesteld. Op deze manier belichten wij ook de achterkant van onze organisatie, een kant met veel medewerkers die voor onze reizigers normaal niet zichtbaar is. 

De eerste afdeling die aan bod komt is de Keolis Regie Centrale (KRC), oftewel onze verkeersleiding. Ook geven onze klantenservice en de afdeling planning graag meer inzicht in de mensen die op de afdelingen werken en welke taken zij dagelijk uitvoeren. Wil je weten hoe zij onze organisatie dagelijks draaiende houden? Je leest het op de pagina's links in het menu.