Meld je aan als BOA bij Keolis Nederland

/getmedia/94b1f9d5-aee7-4f5f-b27b-bd5f0daf2eeb/Foto-S-V-en-buschauffeur-Almere.jpg?width=1500&height=1000&ext=.jpg

Ben jij servicegericht en gastvrij? Heb jij oog voor de situatie? Ben je in het bezit van een BOA diploma en zoek je een afwisselende baan? Dan ben je bij Keolis Nederland aan het juiste adres!

Keolis Nederland is doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers Service & Veiligheid!
Het ene moment geef je reisadvies, het volgende moment heb je een gezellig gesprek tijdens het controleren van de vervoersbewijzen. Je bent letterlijk graag in beweging en beweegt je met plezier tussen de mensen. Je bent alert, geconcentreerd en waakzaam. Jij doorziet een situatie snel, maar weet ook de rust te bewaren. Je bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren. Kortom; Jij bent het warme welkom voor onze reizigers en bezorgt hen een prettige en veilige reis.

Keolis Nederland is doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers Service & Veiligheid

Keolis Nederland heeft een groei doorgemaakt en is daarom de afgelopen tijd doorlopend op zoek geweest naar kandidaten voor de functie van medewerker Service & Veiligheid.

Op dit moment zijn de beschikbare vacatures ingevuld, maar als je beschikt over een BOA diploma (minimaal domein 1), of als je verwacht deze binnenkort te behalen dan komen wij graag met jou in contact. We verwachten namelijk dat er in de nabije toekomst weer vacatures ontstaan waarvoor jij dan in aanmerking kunt komen. Wij zorgen dan voor een aanvullende opleiding in domein 4 (OV).

Hoe ziet de functie medewerker Service & Veiligheid er eigenlijk uit?

Je gaat aan de slag als toezichthouder op onze bussen in de regio Almere, of in de provincie Utrecht. Je controleert vervoersbewijzen en geeft onze passagiers reisadvies.

Tijdens het eerste jaar wordt van je verwacht dat je meerdere vakgerichte trainingen (waaronder BOA domein 4, Regeling Toetsing Geweldsbeheersing en de cursus leermeester om stagiaires te kunnen begeleiden) succesvol afrondt. Daarna wordt je contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd als medewerker Service & Veiligheid.

 

Wat ga ik dan verdienen?

Het eerste jaar wordt je ingeschaald in schaal 5 van de cao OV (± € 2.300,- bruto per maand).
Wanneer je alle onderdelen het eerste jaar succesvol afrondt stroom je door naar schaal 6 van de cao OV (± € 2.500,- bruto per maand).

Wat wij belangrijk vinden

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 3
  • Je bent in het bezit van een geldig BOA diploma (minimaal domein 1)
  • Je bent servicegericht
  • Je dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen
  • Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Almere of Amersfoort
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt een groot normen- en waardenbesef
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en representatief
  • Je bent 24-40 uur beschikbaar.

Ik wil me graag aanmelden!

Ben je enthousiast om je aan te melden als BOA, dan kun je solliciteren via de button.
Met potentiele kandidaten gaan wij in gesprek en bij geschiktheid houden wij deze in portefeuille voor het moment dat er mogelijkheden ontstaan.