Keolis Nederland zoekt medewerkers Service & Veiligheid (Almere)

/getmedia/94b1f9d5-aee7-4f5f-b27b-bd5f0daf2eeb/Foto-S-V-en-buschauffeur-Almere.jpg?width=1500&height=1000&ext=.jpg

Word jij medewerker Service & Veiligheid voor allGo?

Ben jij servicegericht en gastvrij? Heb jij oog voor de situatie? En zoek je een afwisselende baan? Dan zoeken wij jou! Stap aan boord van onze bussen in Almere!

Het ene moment geef je reisadvies, het volgende moment heb je een gezellig gesprek tijdens het controleren van de vervoersbewijzen. Je bent letterlijk graag in beweging en beweegt je met plezier tussen de mensen. Je ben alert, geconcentreerd en waakzaam. Jij doorziet een situatie snel, maar weet ook de rust te bewaren. Je bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren. Kortom; Jij bent het warme welkom voor onze reizigers en bezorgt hen een prettige en veilige reis.

allGo, de nieuwe service van Keolis in Almere

Vanaf 10 december 2017 is allGo de nieuwe busvervoerder in Almere. allGo is een service van Keolis Nederland. Om onze reizigers straks een prettige en veilige reis te kunnen bieden zijn we op zoek naar zo’n 50 medewerkers Service & Veiligheid.

Misschien heb je altijd al zo’n stoere baan willen hebben, of denk je er nu voor het eerst aan? Wat je reden ook is, als jij gemotiveerd bent hebben wij je er graag bij, ook als je niet fulltime beschikbaar bent. Dat jij je hiervoor moet omscholen is voor ons geen punt. Sterker nog, wij investeren graag in jouw toekomst. Daarom bieden wij jou een omscholingstraject, zodat jij op de bus kunt bijdragen aan een prettige en veilige reis voor onze reizigers.

Onze diensten zijn gepland tussen 05.00 tot 03.00 uur en ook nachtdiensten komen regelmatig voor. Je werkt in wisselende diensten en altijd in tweetallen, maar niet altijd met dezelfde partner. Dit houdt je scherp. Het onregelmatige en de optie voor parttime werken vanaf 24 uur spreken je aan; zo houd je nog genoeg tijd over voor je vrienden, je gezin en je hobby’s. Ook werken in de weekenden en op feestdagen is voor jou geen probleem. Kortom: je bent helemaal op je plek in onze bussen en stapt het liefst zo snel mogelijk bij Keolis aan boord!

Oeps , geen BOA opleiding?

Het is niet erg als je nog niet bent opgeleid tot BOA. Wanneer je al beschikt over BOA Domein 1 is dit natuurlijk een pré. Als dit niet het geval is maar je beschikt over minimaal MBO niveau 3 dan bieden wij je de BOA OV opleiding (Domein 4) en daarna de overige trainingen die vereist zijn om medewerker Service & Veiligheid te worden.

Hoe ziet die opleiding er eigenlijk uit?

Het is een uitdagende opleiding als je het ons vraagt. Behoorlijk pittig maar jij hebt drive en doorzettingsvermogen, dus jij kunt dit makkelijk aan.

Hoe het dan precies in zijn werk gaat, zo’n opleiding? We vertellen het je graag. Zit je er klaar voor?
Je stroomt het eerste jaar in als toezichthouder, je hebt dus direct een inkomen. In dit jaar wordt van je verwacht dat je meerdere vakgerichte trainingen succesvol afrondt om medewerker Service & Veiligheid te worden.

De eerste stap is de basisopleiding (BOA Domein 4). Deze duurt ongeveer 8 weken en sluit je af met een examen. Je volgt 2 a 3 dagen in de week theorieles en je studeert zo’n 2 a 3 uur per dag thuis. Daarnaast is er ruimte om ervaring op te doen in de praktijk. Net als je wisselende diensten straks vallen ook de praktijk- en theorielessen soms op zaterdag en zondag en in de avonduren. We vragen daarom je fulltime beschikbaarheid en flexibiliteit. De opleidingen starten in oktober, dus kun je in die periode niet op vakantie gaan.

Vervolgens ga je volop aan de slag op de bus in een van onze openbaar vervoer concessies, spannend! Tijdens het eerste jaar wordt van je verwacht dat je meerdere vakgerichte trainingen (waaronder Regeling Toetsing Geweldsbeheersing, Verklaring Omtrent Gedrag en de cursus leermeester, om stagiaires te kunnen begeleiden) succesvol afrondt. Daarna wordt je contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd als medewerker Service & Veiligheid.

Wat ga ik dan verdienen?

Je ontvangt een startsalaris van € 2.250 met doorgroeimogelijkheden tot € 3.100 per maand (dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag).
 

Wat is het werkgebied?

Je gaat werken in Almere. Vanaf 10 december 2017 is allGo de nieuwe busvervoerder in Almere. allGo is een service van Keolis Nederland (het huidige Syntus. Je zult werkzaam zijn in en rondom de bussen van allGo.
 

Wat wij nog meer belangrijk vinden

  • Je bent servicegericht
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO (niveau 3)
  • Wanneer je beschikt over BOA Domein 1 is dit een pré
  • Je dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen
  • Je woont op ongeveer 45 minuten reizen van Almere. Je hoeft natuurlijk niet in deze stad te wonen om bij ons te kunnen werken
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt een groot normen- en waardenbesef
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en representatief
  • Gedurende de opleiding ben je fulltime beschikbaar

Ik wil kennismaken!

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als medewerker Service & Veiligheid? Dan komen wij graag met jou in contact. Vul snel het sollicitatieformulier in via de button op deze pagina.
 
Sluiten De website(s) van Keolis Nederland (voorheen Syntus) gebruiken bij bepaalde functionaliteiten cookies.