Keolis Nederland zoekt medewerkers Service & Veiligheid in Almere

/getmedia/1c860f66-4a79-4d35-bc29-39cef962d1bd/aangepaste-visual-syntus-wervingsactie-almere.png?width=1100&height=400&ext=.png
Ben jij servicegericht en gastvrij? Heb jij oog voor de situatie? Ben je misschien wel in het bezit van een BOA diploma en zoek je een afwisselende baan? Dan ben je bij Keolis Nederland aan het juiste adres!

Het ene moment geef je reisadvies, het volgende moment heb je een gezellig gesprek tijdens het controleren van de vervoerbewijzen. Je bent letterlijk graag in beweging en beweegt je met plezier tussen de mensen. Je bent alert, geconcentreerd en waakzaam. Jij doorziet een situatie snel, maar weet ook de rust te bewaren. Je bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren. Kortom; Jij bent het warme welkom voor onze reizigers en bezorgt hen een prettige en veilige reis.

Keolis Nederland zoekt daadkrachtige medewerkers Service & Veiligheid in Almere

Keolis Nederland verzorgt Openbaar Vervoer in verschillende regio’s met een grote groep medewerkers Service en Veiligheid. Momenteel is er ruimte beschikbaar voor medewerkers Service & Veiligheid in Almere. Omdat je hier in een klein team werkt, is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en ook het voortouw durft te nemen als de situatie daarom vraagt.

Hoe ziet de functie eruit?

Je gaat eerst aan de slag als toezichthouder op onze bussen, je standplaats is Almere. Je controleert vervoerbewijzen en geeft onze passagiers reisadvies. Je werkt in onregelmatige diensten die variëren van ’s ochtends vroeg, overdag, ‘s avonds en ‘s nachts.

Tijdens het eerste jaar wordt van je verwacht dat je meerdere vakgerichte trainingen (waaronder de BOA Basisopleiding, of alleen aanvullend BOA domein 4, Regeling Toetsing Geweldsbeheersing en de cursus leermeester om stagiaires te kunnen begeleiden) succesvol afrondt. Daarna is het de intentie dat je contract wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd als medewerker Service & Veiligheid.

Wat ga je verdienen?

Het eerste jaar wordt je ingeschaald in schaal 5 van de cao OV (± € 2450,- bruto per maand).
Wanneer je alle onderdelen het eerste jaar succesvol afrondt stroom je door naar schaal 6 van de cao OV (± € 2600,- bruto per maand). Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag.

 

Wat wij nog meer belangrijk vinden

  • Je hebt afgeronde opleiding op MBO niveau 3;
  • Het is een pré als je in bezit bent van een BOA certificaat (domein 1)
  • Je bent servicegericht, ervaring in een servicegerichte branche is een pré;
  • Je dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overhandigen;
  • Je woont op maximaal 30 minuten reizen van Almere;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een groot normen- en waardenbesef;
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en representatief;
  • Je bent 40 uur beschikbaar.

Ik wil solliciteren!

Ben je enthousiast, dan kan je solliciteren door je CV en motivatiebrief te mailen naar lotte.westerik@keolis.nl. Reageren kan tot 16 augustus 2020.