Vacature Medewerkers Service & Veiligheid Almere

/getmedia/a130664e-c26c-41f5-b686-12dd9467f033/Foto-SV-en-buschauffeur.jpg?width=800&height=533&ext=.jpg

Herken jij jezelf in servicegericht, gastvrij en heb jij oog hebben voor de situaties en details en daarbij hou je ook van afwisseling? Dan ben jij van harte welkom om bij ons aan de slag te gaan als medewerker Service & Veiligheid.

Allgo (onderdeel van Keolis Nederland) heeft de ambitie om verder te professionaliseren en streeft naar een ultieme klantbeleving voor haar klanten middels betrokken en goed opgeleide buschauffeurs en medewerkers Service & Veiligheid. Voor Almere zijn we opzoek naar nieuwe collega’s voor Service & Veiligheid.

Vanessa: ‘’Het fijne is dat door de onregelmatigheid ik ook door de weeks mijn eigen ding kan doen’’

Je begint je dienst uiteraard met een bak koffie of thee voordat je start met de briefing. Deze is voor en door het team. Elke dienst zal iemand uit het team de briefing geven en dan ook het aanspreekpunt van die dienst zijn. Dus ook jij mag deze belangrijke rol vervullen. Wat belangrijk is en ook naar voren komt in de briefing is persoonlijke aandacht naar elkaar, hoe de dienstuitvoering zal zijn en waar de controle zal plaatsvinden. Is het klaar ga je als team naar de auto’s om controles te gaan uitvoeren en service te verlenen waar nodig. De controle ligt met name op een vervoersbewijzen check. Bij een controle van een bus zal 1 iemand uit het team de buschauffeur vragen om de controle uit te mogen voeren. Een goede samenwerking tussen S&V en de buschauffeur is van groot belang voor een goede uitvoer. Dit sluit ook aan bij onze kernwaardes; communicatie, collegialiteit en veiligheid. Zit je dienst erop, zal er een debriefing zijn om de dienst te bespreken en een overdracht te doen aan het volgende team dat start.

Romy ‘Door deze functie zijn mijn teamleden en ik een weerspiegeling van de maatschappij’’

Het eerste jaar

Jouw eerste 7 maanden na de start op de functie zal grotendeels bestaan uit trainingen en cursussen. Hier wordt van je verwacht dat je meerdere vakgerichte trainingen volgt en succesvol afrond. Denk hierbij aan: de BOA Basisopleiding, of alleen aanvullend BOA domein 4 openbaar vervoer, Regeling Toetsing Geweldsbeheersing en de cursus leermeester om stagiaires te kunnen begeleiden.  Daarbij zullen de eerste 4 maanden ook benut worden voor een interne inwerkperiode. Na de 7 maanden krijg je een contract van een jaar. Na dit jaar bij goed functioneren, zal je contract omgezet worden naar een onbepaalde tijd contract.

Sezer ‘’Elke dag ontmoet je andere mensen, iedereen is anders’’
 

Over Keolis

Keolis Nederland is een mobiliteitsonderneming die zich focust op klantgerichtheid en innovatie. Met ruim 2200 medewerkers verzorgen wij openbaar vervoer in IJssel-Vecht, Utrecht, Twente en Almere en op de treintrajecten Zutphen-Oldenzaal, Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen. Jaarlijks vervoeren wij 45 miljoen reizigers met 700 bussen en 25 treinen, waarbij wij werken vanuit twee intrinsieke waarden; duidelijk en ondernemend. Wij leveren (on)gewoon openbaar vervoer aan onze reizigers, zodat zij veilig en comfortabel van A naar B reizen. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis Group, die met 60.000 medewerkers openbaar vervoer verzorgt in 16 landen.

Erik ‘’De verrassing die de dag elke keer weer brengt’’
 

Wat bieden wij jou

Je komt te werken binnen een gemotiveerd en professioneel team op wie je kan rekenen in alle situaties. Op het ene moment geef je een reisadvies en op het andere moment treed je op als BOA en zie je toe op handhaving van wet en regelgeving. Elke dag zal anders zijn. De eerste maanden wordt je ingeschaald in schaal 5 van de cao OV (± € 2450,- bruto per maand). Wanneer je alle onderdelen het eerste jaar succesvol afrondt stroom je door naar schaal 6 van de cao OV (± € 2600,- bruto per maand). Daarnaast ontvang je vanaf de start onregelmatigheidstoeslag als aanvulling. Je krijgt 24 vakantiedagen maar ook nog 17 ATV dagen, een eindejaarsuitkering, een mogelijkheid tot het volgen van online trainingen van diverse categorieën. Je zal ingedeeld worden in een rooster waardoor je een jaar voorruit kan kijken welke dagen je werkt en binnen welke tijd. Zo kan jij je eigen afspraken ook voorruit plannen.

Babette: ‘’Ondanks het serieuze werk van deze functie is er ook gezelligheid met het team’’

Wat wij belangrijk vinden

 • Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3
 • Een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) dien je te kunnen overleggen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Zelfreflectie hebben
 • Tegen kritiek kunnen
 • Verbaal sterk staan
 • Servicegericht te zijn, ervaring in een servicegerichte branche is een pré;
 • Een groot normen- en waardenbesef;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Communicatief vaardig, stressbestendig en representatief;
 • Je woont op maximaal 30 minuten reizen van Almere;
 • 32 a 40 uur per week beschikbaar.
 • Het is een pré als je in bezit bent van een BOA certificaat (domein 1)
Shaeda en Dawid (Stagiairs) ‘’Wij kunnen de omgeving laten zien dat we betrouwbaar zijn’’

Interesse of vragen?

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie met cv naar: vacatures@keolis.nl
Wil je graag meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Carrol Schenkers via carrol.schenkers@keolis.nl

Deze functie is zowel intern als extern geplaatst. 
Assessment zal onderdeel zijn van de selectie