Keobike met gebruiker uit de stalling

Let's KeoBike

We zien het om ons heen: mensen veranderen in hun manier van leven, recreëren en werken. En ook in hun manier van reizen. Een reis is niet langer aan één vervoermiddel gebonden. Om relevant te blijven voor hun reizigers, moeten vervoersmaatschappijen dus flexibel zijn.
Met KeoBike huur jij een fiets wanneer jij dat wilt. Wil je een dagje op de fiets de omgeving verkennen? Heb je geen zin om vanaf de bushalte nog een stuk te lopen of wil je na je werk nog even naar een vrijdagmiddagborrel in de stad? KeoBike! Met behulp van jouw smartphone reserveer je een fiets of haal je hem direct uit een van de carrousels. Met één druk op de knop op je smartphone open je het slot en fiets je weg. 
 
KeoBike sluit naadloos aan bij de mobiliteitsstrategie van Keolis Nederland. In Frankrijk exploiteert de Keolis Group reeds 17.000 fietsen. Nederland is voor de Keolis Group het eerste land buiten Frankrijk met een deelfietsconcept. KeoBike is vernieuwend en past bij de ontwikkeling in de Nederlandse samenleving.