Kids in de bus

Over TwentsFlex

Met ingang van 1 juli 2018 kunnen reizigers in de gemeente Rijssen-Holten gebruik maken van TwentsFlex, een nieuwe flexibele vervoerservice. Een rit met TwentsFlex boek je eenvoudig via de boekingsmodule op deze site en de TwentsFlex app. Maar telefonisch een rit bestellen kan natuurlijk ook. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over TwentsFlex.

Wat is TwentsFlex?

TwentsFlex is een flexibele vervoerservice die je comfortabel en voordelig van halte naar halte brengt. Welke haltes dat zijn bepaal jij! Er is dus geen dienstregeling. TwentsFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Er kunnen andere mensen in- en uitstappen. Maar dat doen we alleen als jouw aankomsttijd niet in gevaar komt. 

Bekijk hier online de TwentsFlex brochure.

In welk gebied rijdt TwentsFlex?

TwentsFlex rijdt in de gemeente Rijssen-Holten. Je kunt binnen de gemeente ritten boeken tussen 117 speciale TwentsFlex haltes. Er ligt er bijna altijd wel eentje bij je in de buurt. 

Waar stap ik op?

/getattachment/TwentsFlex-test/Over-Twents-Flex/Schermafbeelding-2018-06-21-om-15-23-50.png?lang=nl-nl&width=334&height=333&ext=.png
Je kunt reizen tussen alle 117 speciale TwentsFlex haltes in de gemeente Rijssen-Holten. Deze haltes zie je op de plattegrond in de boekingsmodule op deze site en in onze app. Je herkent de haltes aan het TwentsFlex bord. 

Wanneer rijdt TwentsFlex?

Je kunt met TwentsFlex bussen reizen van maandag tot en met zaterdag van 7.30 – 22.00 uur.
 

Voor welke telefoon is de app beschikbaar?

De app is beschikbaar voor iPhone en Android. Je vindt de app in de Apple App Store en Google Play Store onder de naam TwentsFlex.
 

Met welke voertuigen rijdt TwentsFlex?

TwentsFlex wordt gereden met kleine Mercedes Sprinter bussen. In de bus is, naast de chauffeur, ruimte voor maximaal 8 reizigers. De bus is voorzien van ‘metro-deuren’, een rolstoelplaats en een handmatige rolstoelplank.
 

Waarom zou ik met TwentsFlex reizen?

TwentsFlex is een goede keuze wanneer je naar een bestemming binnen de gemeente Rijssen-Holten reist. Je hoeft niet over te stappen, je hebt altijd een zitplaats en je reist tot 1 januari 2019 tegen een voordelig introductietarief van € 1,50 per rit.

Lees ook onze brochure!

We hebben alle belangrijke informatie over TwentsFlex voor je beschreven in een handige brochure. Deze vind je hier!