Voordeel en gemak met de vervoerbewijzen van Keolis Nederland

Reis je met de bussen en/of de trein van Keolis Nederland dan hebben wij voor al onze gasten een geschikt vervoerbewijs. Je kunt bijvoorbeeld met de OV-chipkaart reizen of een kaartje in de bus kopen. Ook zijn er speciale abonnementen en kortingsproducten. Klik hier voor een overzicht van actuele tarieven.

Wat voor jou het beste is, hangt af van wat jij belangrijk vindt maar ook hoe vaak je reist en in welk gebied. Wil je advies welke vervoerbewijzen voor jou geschikt zijn, dan vult je gemakkelijk de productwijzer in.

Een persoonlijke OV-chipkaart bestellen? Dat kan via www.ov-chipkaart.nl

Opzoek naar de tariefkilometers tussen de haltes op basis van landelijke haltecodes? Zie onderstaande links:

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs

In Midden Overijssel, Twente en op de Veluwe maken we overigens dankbaar gebruik van de inzet van OV-ambassadeurs: vrijwilligers die het leuk vinden om hun ervaringen te delen met anderen die onbekend zijn met het OV. Ze organiseren infobijeenkomsten en inloopspreekuren over het openbaar vervoer en organiseren en begeleiden proefreizen.

Wil je vaker reizen met het OV reizen? Maar vind je dit lastig omdat je niet gewend bent met de bus of trein te reizen? Je bent van harte welkom één van de informatiebijeenkomsten bij te wonen, ook bij jou in de buurt! Klik hier voor een overzicht van de komende bijeenkomsten.