Waar koop je een vervoerbewijs

Via de banners hiernaast ontdek je per vervoergebied in vier eenvoudige stappen welk vervoerbewijs bij jou past.

Onze reizigers kunnen op verschillende manieren vervoerbewijzen kopen.

1. Je een los kaartje kopen bij de buschauffeur.  In de bussen van Allgo (Almere) kan je een kaartje kopen in de automaat in de bus. In de bussen van Twents kan je in- en uitchecken met je betaalpas (OVpay). Je betaalt dan het saldotarief per kilometer. 

2. Je kunt vervoerbewijzen kopen in onze webshop.

3. Je koopt de persoonlijke OV-chipkaart via www.ov-chipkaart.nl. De anonieme OV-chipkaart is verkrijgbaar bij de oplaad- of verkoopautomaat en bij diverse winkels en servicepunten in jouw regio. Je vindt deze verkooppunten via www.ov-chipkaart.nl/adresvinder

4. Wij bieden jou een een informatiepunt op station Enschede en een servicewinkel op het busstation Amersfoort en op station Almere. Hier kan je ook een los kaartje kopen met pin en contant geld. 

5. In de trein van Twents kun je geen vervoerbewijs kopen. Je hebt wel een geldig vervoerbewijs nodig voordat je onze trein instapt. Naast de bovengenoemde verkooppunten kun je een NS-kaartje kopen. Dit kan bij de loketten van de NS stations Zutphen en Hengelo en bij de bekende gele NS-kaartautomaten op elk station, dus ook de Syntus-stations.