Over het coronavirus

De OV-sector wordt door de overheid en het RIVM op de hoogte gehouden van de situatie rondom het coronavirus. Op basis van de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het coronavirus worden onze dienstregeling en serviceverlening aangepast. We proberen onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te blijven. In het linkermenu vind je belangrijke onderwerpen met betrekking tot de maatregelen en wijzigingen in het OV rondom het coronvirus. Houd deze pagina in de gaten voor updates. 

Update 24 maart: aangepaste dienstregeling per 26 maart

Vanaf 26 maart past Keolis haar dienstregeling opnieuw aan. Door de aangescherpte maatregelen van de overheid op maandag 23 maart, zullen steeds minder reizigers gebruik maken van het OV. Daarnaast willen wij ook de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zo goed mogelijk borgen. Daarom vindt Keolis het belangrijk dat het aantal contactmomenten tussen onze reizigers en medewerkers beperkt wordt, waardoor de kans op verspreiding van het coronavirus afneemt.

De aangepaste dienstregeling is ten minste geldig tot 2 mei 2020. Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 26 maart geldt, vind je op deze pagina. Houd rekening met gewijzigde vertrektijden en lagere frequenties. Plan je reis (liefst maximaal 1 uur) van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl. Hieronder zie je de actuele dienstregeling per regio: