Over het coronavirus

De OV-sector wordt door de overheid en het RIVM op de hoogte gehouden van de situatie rondom het coronavirus. Op basis van de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het coronavirus worden onze dienstregeling en serviceverlening aangepast.

Geen maatregelen meer voor reizigers

Per 23 maart 2022 zijn er verdere versoepelingen doorgevoerd in het OV. Vanaf deze datum is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht in en rond het openbaar vervoer. Maar het mag nog wel, bijvoorbeeld bij drukte of gewoon uit voorzorg. Wat je ook kiest, je bent van harte welkom in onze bussen en treinen!

Om reizen met het OV voor iederen zo prettig mogelijk te maken, vragen we je om zoveel mogelijk rekening te houden met anderen. Dat houdt in: 

  • Reis (indien mogelijk) op rustige momenten.
  • Reis alleen als je geen klachten hebt.
  • Geef elkaar de ruimte.

Aangepaste dienstregeling

In onze bussen zitten de chauffers achter een plastic kuchscherm. Het kuchscherm houden wij voorlopig nog in de bussen. Dit doen wij omdat het coronavirus nog steeds aanwezig is. Als gevolg van corona maken er nog steeds minder mensen gebruik van het OV dan voor corona. Daarnaast zijn er medewerkers die ziek worden door corona. Daarom rijden onze bussen nog met een aangepaste dienstregeling. Onze treinen van Keolis Blauwnet rijden volgens de gebruikelijke dienstregeling. Hieronder vind je per regio de belangrijkste informatie over de actuele dienstregeling.