Welkom bij Keolis!

Je KeoID geeft je toegang tot KeoNet (ons sociale intranet). Via KeoNet heb je met je KeoID onder andere ook toegang tot Webcomm (voor je chauffeursrooster), Slim Rijden (voor chauffeurs in verschillende concessies), Good Habitz (een website waar je online trainingen kan volgen) en ADP (je portaal voor je salaris en andere HR-zaken).

 

Je KeoID activeren

Ben je chauffeur en eindigt je inlognaam uit de mail die je hebt ontvangen op @keowork.nl? Dan is het nodig je account te activeren. Hieronder geven we uitleg over het activeren van je KeoID.

Let op! Noteer of onthoud je inlognaam en wachtwoord dat je invoert (op je laptop, pc of telefoon).

Heel soms komt het voor dat je KeoID nog niet geactiveerd kan worden. Probeer het dan 2 werkdagen na ontvangst van de mail, over het activeren van je account, nogmaals. Lukt het dan nog niet? Stuur dan een mail naar [email protected].

Je activeert je keowork KeoID met een @keowork.nl account met behulp van de geschreven of video-instructie:
 
Heb je een inlognaam dat eindigt op @keolis.nl? Je hoeft je KeoID niet te activeren. Dat is al gebeurd. Je inloggegevens zijn je email adres met het wachtwoord voor je werkplek die je ontvangt op je 1e werkdag. Klik op de button hieronder voor informatie over je KeoID.
 

KeoNet

In de KeoNet handleiding vind je meer informatie over KeoNet, het sociale intranet van Keolis. Kijk op KeoNet in A-Z, GoodHabitz, ADP en Slim Rijden voor meer informatie. Je opent de handleiding via de button hieronder.
 

KeoNet op je telefoon

KeoNet is ook te gebruiken op je smartphone. Hoe je KeoNet het beste kan installeren, hangt af van jouw functie. Er zijn twee mogelijkheden. 

  1. Voor indirecte medewerkers (zoals een kantoorfunctie): Download de app 'Embrace' via de App Store of Playstore.
  2. Voor medewerkers in de operatie (chauffeurs, machinisten, S&V, MPO etc.): die KeoNet gebruiken met een chauffeursdashboard. Lees hoe je dat doet via onderstaande button.
Let op! Werk jij in de operatie? Maak dan geen gebruik van de Embrace app. Deze app biedt niet alle functies, zoals het in dienst melden via de telefoon, die jij als medewerker nodig hebt. Kies daarom altijd voor optie 2.