Sprekers seminar Keolis 25 jaar

Niels van Oort

Werkt als universitair hoofddocent Openbaar Vervoer en Deelmobiliteit aan de Technische Universiteit Delft en is mededirecteur van het Smart Public Transport Lab. Hij is al meer dan 20 jaar betrokken bij projecten en onderzoek op het gebied van openbaar vervoer na functies te hebben uitgeoefend bij HTM en Goudappel Coffeng. Zijn belangrijkste expertisegebieden zijn openbaar vervoer planning en (data-gedreven) ontwerp, kijkend naar het reizigersperspectief en maatschappelijke effecten. Niels is co-auteur van het boek ‘Betere bus’ dat binnenkort wordt gepubliceerd en dat gaat over BRT en andere vormen van hoogwaardig busvervoer.
 

Marleen van de Kerkhof

Voorzitter van het bestuur van Jonge Veranderaars van Railforum en tevens International Affairs Manager bij Dual Inventive, een creatieve technologieontwikkelaar met als doel het maximaliseren van spoorveiligheid en het verhogen van spoorcapaciteit. Ze studeerde Technische Bestuurskunde aan de Technische Universiteit Delft. In die tijd ging ze aan de slag met de ontwikkeling van de eerste hyperloop. Marleen vindt het van groot belang om de nieuwe generatie te inspireren met het duurzame en innovatieve karakter van spoor (zowel trein als metro, lightrail en tram). Door International Railway Journal werd zij in 2023 uitgeroepen tot Young Leader in Rail.
 

Antonia Höög

Chief Sustainability Officer bij Keolis Group. Ze is verantwoordelijk voor het leiden van de MVO- en Engagementteams, die de initiatieven van Keolis op het gebied van sociale rechtvaardigheid en milieu-impact verenigt. Antonia kwam tien jaar geleden bij Keolis. Ze vervulde eerder de functie van directeur Strategie en hield toezicht op het strategie- en investeringscomité.

 

Chris Beghin

Begon zijn loopbaan in het openbaar vervoer bij GVB in 2001 en heeft vervolgens ov omarmd. Zowel bij TransTec Public Transport consultants als bij Keolis, waar hij 10 jaar geleden begon als lid van het tenderteam. Na een 2-jarige internationale functie voor Keolis Continentaal Europa, keerde Chris in 2020 terug als strategisch adviseur BeNeLux. Daar zet hij zich dagelijks in voor business development.