Uitgebreide dienstregeling

Op zondag 31 mei is de dienstregeling in Almere (de bussen van allGo en R-net streeklijnen) verder uitgebreid. De dienstregeling is vergelijkbaar met de normale dienstregeling. Voor R-net geldt de vakantiedienstregeling. Wij rijden met het maximale aantal bussen dat onder de huidige corona-omstandigheden mogelijk is. Daar waar nodig, bijvoorbeeld op drukke (spits)tijden of naar populaire bestemmingen, zetten wij extra bussen in. Ook staan er extra bussen stand-by. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en Nederland op een veilige manier bereikbaar te houden.

De uitgebreide dienstregeling geldt tot 28 juni. Vanaf zondag 28 juni rijden de stadsbussen in Almere net als de R-net lijnen ook de zomervakantiedienstregeling, inclusief de late ritten op vrijdag die vanaf 31 mei vervielen. De nightGo (nachtlijnen) rijden ook weer. Daarnaast rijdt vanaf zondag 28 juni een nieuwe buslijn in Almere, lijn 24 duinGo. Deze lijn rijdt van station Poort naar Duin en weer terug.
Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. Hier vind je alle actuele vertrektijden.
 

Aanpassingen in de dienstregeling

Vanaf zondag 28 juni rijden wij als volgt:

  • De allGo stadslijnen rijden de vakantiedienstregeling. De extra late ritten op vrijdag die vanaf 31 mei vervielen, rijden dan ook weer. 
  • De R-net lijnen rijden de vakantiedienstregeling.
  • De Nachtlijnen (N21, N22 en N23) rijden weer.
  • Tussen Almere Poort en Duin rijdt een nieuwe buslijn 24 (duinGo).
  • De buurtbus (lijn 525) rijdt niet.
  • Waar nodig rijden wij extra ritten of zetten wij extra bussen in.  

Kaartje kopen

Maak je gebruik van het OV, zorg dan bij voorkeur vooraf voor een geldig vervoerbewijs. Zoals de OV-chipkaart of koop een kaartje in de allGo-app. In- en uitchecken met de OV-chipkaart/allGo-app kan bij de achter-/middendeur. Er worden in de bus geen vervoersbewijzen meer verkocht bij de buschauffeur. Ook dit doen wij om het aantal contactmomenten tussen reizigers en buschauffeurs te verminderen. In de allGo bussen kan je nog wel een kaartje kopen bij de rode verkoopautomaat. Vanaf begin juni kan je in de R-net bussen tevens een los kaartje kopen via iDEAL, door het scannen van een QR-code in de bus. Meer informatie vind je hier