Dienstregeling Twents

Een groot aantal van onze (buurt)buslijnen weer volgens de gebruikelijke dienstregeling. Er zijn een aantal lijnen die een aangepaste- of vakantiedienstregeling rijden. Ook houden we, in verband met corona, extra bussen stand-by, die wij kunnen inzetten wanneer het te druk wordt. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en het OV veilig en comfortabel te houden. In dit overzicht van alle buslijnen zie je wat er op jouw buslijn wordt gereden.

Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl.

Buurtbussen

Alle buurtbussen rijden weer. Ook TwentsFlex Rijssen - Holten is weer te reserveren via www.twents.nl/flex of 088 – 033 1401.
 
Plan je reis via de reisplanner
Samen zorgen we ervoor dat verantwoord reizen mogelijk is en blijft. Daarom verzoeken wij reizigers zich te houden aan de huidige geldende coronamaatregelen. Weet je niet zeker of je bus wel of niet rijdt? Check voor je vertrekt de reisplanner voor de actuele reisinformatie.

Servicewinkel

Onze servicewinkel op busstation Enschede is zonder afspraak te bezoeken. Wel is vanaf 6 november 2021 het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder.