In verband met maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet verregaande maatregelen genomen. De gevolgen hiervan zijn duidelijk merkbaar in het openbaar vervoer. Omdat het openbaar vervoer echter tot de vitale beroepsgroepen behoort, blijven wij vooralsnog rijden. Wel rijden wij een aangepaste dienstregeling en vervallen alle scholierenlijnen en buslijnen die met een 8-persoons busje worden gereden.

Alle aanpassingen worden in de reisplanners verwerkt. Plan je reis (liefst maximaal 1 uur) van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl. De nieuwe aanpassingen die in gaan op donderdag 26 maart zijn op woensdag 25 maart vanaf 17.00 uur verwerkt in de reisplanners. We vragen je begrip voor de situatie.

Aanpassingen in de dienstregeling

De bussen van Twents rijden nu al een aangepaste dienstregeling. Vanaf donderdag 26 maart wordt de dienstregeling opnieuw aangepast. Deze aanpassingen gelden voorlopig t/m zaterdag 2 mei 2020.
 
Aanpassingen dienstregeling

  • Van maandag t/m vrijdag rijden wij de dienstregeling als op zaterdag (vakantieperiode)
  • Op zaterdag en zondag rijden wij de dienstregeling als op zon- en feestdagen
  • Scholierenlijnen, buurtbussen, TwentsFlex en de pendelbus in Enschede (802) rijden NIET

 In dit overzicht zie je per dag welke lijnen WEL en welke NIET rijden. 

Feestdagen
Op Goede Vrijdag rijden wij als op zaterdag. Op Eerste en Tweede Paasdag en op Koningsdag rijden wij als op zon- en feestdagen.