Versoepelingen dienstregeling vanaf maart 2021

Vanaf 1 maart gaan de scholen weer (deels) open. Ook zijn er enkele andere versoepelingen. Omdat er weer meer mogelijk is, gaan onze scholierenlijnen en buurtbussen weer rijden. Ook is onze servicewinkel op station Amersfoort op afspraak te bezoeken. Bekijk hieronder wat het precies betekent. Voor de rest blijven we de nieuwe dienstregeling die op 3 januari is ingegaan rijden.

Kaartje kopen

Maak je gebruik van het OV, zorg dan voor een geldig vervoerbewijs. Zoals de OV-chipkaart of koop een kaartje in de Keolis-app.  In- en uitchecken met de OV-chipkaart kan weer bij de voordeur. Er worden in de bus ook weer vervoersbewijzen verkocht bij de buschauffeur. Meer informatie vind je hier
 

Scholierenlijnen en buslijn 10 Amersfoort

Vanaf 1 maart rijden alle scholierenlijnen (lijn 603 t/m 695) en buslijn 10 Amersfoort weer.

Buurtbussen

Vanaf 15 maart rijden alle buurtbussen weer. Tot die tijd wordt op meerdere buurtbuslijnen een vervangende dienstregeling met grote bussen gereden. Het kan zijn dat routes en vertrektijden wijzigen. Bekijk deze afbeelding om te zien hoe en waar deze grotere bussen op de buurtbuslijnen precies worden ingezet. Alle ritten die rijden zijn verwerkt in de reisplanner. Plan je reis voor vertrek daarom altijd via onze reisplanner of 9292.nl voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. De route van lijn 526 kan niet met een grotere bus worden gereden. Reizigers kunnen daarom op een groot deel van de route gebruik maken van SyntusFlex. Lees hier meer over SyntusFlex

Servicewinkel

Vanaf woensdag 3 maart is onze servicewinkel op station Amersfoort op afspraak te bezoeken. Een afspraak inplannen kan vanaf maandag 1 maart via onze klantenservice op de volgende manieren:

  • Via de chatfunctie op de website
  • Via social media (persoonlijk bericht op Facebook of Twitter)
  • Telefonisch via 088 – 033 1360
De overheid heeft op 12 december iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit is tijdens de laatste persconferentie herhaald. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het OV: reis alleen als het noodzakelijk is. Bekijk hier de huidige coronamaatregelen.