AllGo maakt lijnennetkaarten bekend

26-10-2017
AllGo, een service van Keolis Nederland, publiceerde vandaag de lijnennetkaarten voor het busvervoer in Almere Stad en Streek. Deze nieuwe lijnennetkaarten gaan in op 10 december 2017. De kaarten zijn eenvoudig te raadplegen op op allgobus.nl/reisinformatie.
 
AllGo biedt de reiziger in Almere vanaf 10 december een vernieuwd netwerk voor stad- en streekvervoer per bus. De bussen in de stad rijden onder het merk allGo, in de streek onder het merk R-net en nightGo op vrijdag en zaterdag nacht. Het netwerk van de stadsdienst en het streekvervoer wijzigt  aanzienlijk. De overzichtelijke lijnennetkaarten geven de reiziger alvast inzicht in hoe de bussen gaan rijden.
 
Reizen op kleur
In het nieuwe netwerk krijgt iedere wijk een eigen ‘metrolijn’ met een eigen kleur. AllGo voert de kleuren van de lijnen ook door op de bussen en haltezuilen. Hierdoor wordt het reizen met het openbaar vervoer in Almere straks nog gemakkelijker.
 
Meest gestelde vragen: antwoorden op website
Op de website allgobus.nl geeft Keolis Nederland ook inzicht in welke vragen de afgelopen maanden het meest door reizigers en andere betrokkenen aan Keolis Nederland en de gemeente Almere zijn gesteld. “Door deze informatie nu al te publiceren, verwachten we reizigers die vragen hebben over bijvoorbeeld bereikbaarheid en abonnementen snel te kunnen helpen of door te kunnen verwijzen naar het juiste aanspreekpunt”, aldus Manon Denessen.
 
Blijven informeren
Keolis Nederland zal de komende maanden regelmatig de media opzoeken om nieuwe informatie rond het vervoer, de bussen, de kaartjes en abonnementen bij reizigers én belanghebbenden onder de aandacht te brengen.
 
AllGo maakt lijnennetkaarten bekend