Betaal je losse kaartje via iDEAL

25-5-2020
Je kan door het Coronavirus tijdelijk geen kaartje kopen bij de chauffeur. Wel is het mogelijk om voor je reis een kaartje te kopen in de Keolis/ allGo app of via een van onze servicewinkels/voorverkooppunten. Check de website van je reisgebied om te zien welke kaartjes te koop zijn en hoe het werkt ten tijde van Corona.
 
Daarnaast is het vanaf begin juni mogelijk om je losse kaartje via iDEAL te betalen in de bus. Dit is heel eenvoudig: scan de QR-code in de bus, kies het kaartje dat je wilt kopen en betaal via iDEAL. Je bankafschrift is je vervoerbewijs.

Check in jouw reisgebied welke kaartjes je via iDEAL in de bus kunt kopen en hoe het werkt.
 
  • allGo Almere (Niet meer van toepassing. Per 31-8 is een kaartje kopen bij chauffeur weer mogelijk).
  • Syntus Gelderland Na 13 december kan er niet meer via iDeal betaald worden in de bus. In de bussen van RRReis (de nieuwe naam voor het regionale openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel) kan er namelijk weer gepind worden. 
  • Syntus Overijssel Na 13 december kan er niet meer via iDeal betaald worden in de bus. In de bussen van RRReis (de nieuwe naam voor het regionale openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel) kan er namelijk weer gepind worden. 
  • Syntus Utrecht Vanaf 14 december kan er weer gepind worden in de bussen van Syntus Utrecht, De mogelijkheid om via iDEAL een kaartje te kopen in de bus vervalt dan.
  • Twents Vanaf 7 december kan er weer gepind worden in de bussen van Twents, De mogelijkheid om via iDEAL een kaartje te kopen in de bus vervalt dan.