Keolis Nederland ondersteunt veilig reizen voor mensen met een (visuele) beperking

16-7-2018
Yvonne van Geel had moeite om te reizen met het OV. Door haar visuele beperking kan ze de bus niet zien aankomen en rijdt deze vaak aan haar voorbij. Dat is nu verleden tijd. Met behulp van het Buslijnbordje kan ze eenvoudig elke bus aanhouden. Dankzij sponsoring van Keolis Nederland zijn er 100 bordjes geproduceerd.
Nu de Buslijnbordjes bekender worden vliegen ze de deur uit en maakt Yvonne zelfs kans om de Gouden Venus van Milo te winnen (een onderscheiding voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goed doet voor de Nederlandse samenleving). Omroep Gelderland heeft hier op 16 juli een item over gemaakt. In dit filmpje is te zien hoe Yvonne met buslijn 107 van Syntus Gelderland reist. Daarnaast laat collega Hans Nijhuis weten wat het Buslijnbordje voor hem als chauffeur betekent. 

Wij zijn trots dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan eenvoudiger en veiliger transport voor Yvonne en andere reizigers met een (visuele) beperking. Dit past bij onze amibitie om vervoer in het OV (on)gewoon goed te doen. Vind je het initiatief van Yvonne goed en wil je haar steunen? Via deze link kan je op haar stemmen.